firmafrokost

Lækkert, sundt, varieret og alt andet end ligegyldigt.

Vores firmafrokostbuffet er varieret. Den består af en kold forret med kød, fisk eller grønne elementer, en varm/lun ret med tilbehør i sæson, friske og fyldige salater, flere slags lækre pålæg fra det traditionelle eller grønne køkken samt hjemmebagte brød.

Men vigtigst af alt - det er jeres præferencer, der bestemmer jeres sammensætning.

Vi lytter og tilpasser.

En skræddersyet
løsning er standard

I Gastronomiet går vi højt op i kvalitet og knokler gerne lidt ekstra for at sikre madens smag samt jeres tilfredshed.

Vi er kendt for vores nære kundeforhold og vores evne til at skræddersy frokostordningen samt udvikle os sammen med vores kunder.

Vi prioriterer at lære både dig og dine kollegaer at kende. Jeres præferencer og ønsker er vigtige for os. Og vi lytter.

ekstraordinær service

Hos os vil du opleve personlig kundeservice, fleksibilitet, stor variation og masser af dejlig sund hjemmelavet mad!

Sammen tilpasser vi løbende udvalget, mængderne, retterne og variationen.

Det er en del af vores relationsbaserede koncept og måden vi arbejder på.

Henrik og Alexander på besøg hos vores egne frilandsgrise.

Vi er næsten som alle de
andre … og alligevel
helt anderledes

Det er nemt, at gøre som andre, men det kræver ægte dedikation at skille sig ud.
Vi elsker at tænke ud af boksen og vores kunder belønner os for det!

Det er en del af vores måde at arbejde på. En del af vores DNA.

hjemmelavet mad - tilberedt på dagen

Vi insisterer på at tilberede jeres mad frisk samme dag, som I skal nyde den.
Det kan lyde banalt - men det er langt fra normen.

Vi dyrker det ægte hjemmelavede og bruger gerne kokkenes gamle familieopskrifter. Ligesom vi gerne står tidligt op for at tilberede de ekstra tidskrævende retter.

Vores firmafrokost indeholder typisk flere retter end sædvanligt og vi går op i at smage vores mad til, så den smager af noget.

Og vi bruger meget tid på at kigge ud.

For hvis vi glemmer at spørge til jeres holdninger og tilfredshed - så kan vi jo hurtigt lulle os ind i egen selvtilfredshed. Det må ikke ske!

Økologiske frilandsbeder og salater på Stensbølgård ved Kirke Hyllinge.

Firmafrokosten kan være lige så grøn, som i ønsker

Det er ingen hemmelighed, at grøntsager og grønne proteiner fylder mere
og mere på agendaen og på menuen - og vi elsker det!

Vi er ikke fanatiske. Vi holder fortsat af at forfine og udvikle de kødbaserede retter, men vi synes samtidig, at arbejdet med grøntsagerne er både udfordrende og spændende.

Mange af vores grøntsager kommer
fra “egne” marker

Vi har egne produktioner af grøntsager og grønne proteiner hos en række dedikerede små landbrug. Så der er smæk på friskheden og den grønne velsmag. Det er en del af måden vi arbejder på.

I vælger nemt det grønne til og fra

Buffeten består af en lang række grønne elementer og I bestemmer selv, hvor grøn jeres buffet skal være.

Flere kunder får vegetariske pålæg. Andre vælger en helt grøn dag om ugen, nogle en ekstra fyldig salat eller måske flere valg i salatbaren.

Vi arbejder aktivt med at øge andelen af grønt på buffeten. Og vi arbejder dedikeret med vores bæredygtighed sammen med vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere.

Vi synes, at det skal være nemt
at være kontaktperson

Vi elsker at sige “Ja tak” - og synes, at det skal være nemt at være kontaktperson.
I har trods alt andet at lave end at bekymre jer om frokosten.

Stor fleksibilitet falder os naturligt

Da vi laver vores mad frisk om morgenen, køber vi først ind sent dagen før.

Derfor kan I justere jeres antal ubegrænset op og ned samt bestille mødeforplejning helt indtil kl. 15.00 hverdagen før levering - også selvom I får rigtig mange gæster eller en hel afdeling er ude af huset!

Fast kontaktperson og mulighed for
online betjening

I får en fast kontaktperson, som lytter til jeres behov og handler på det vi aftaler! Det gælder også, hvis I vælger at betjene jer selv i vores online løsning.

Vi husker jeres præferencer og deler informationen, så vi er i stand til at holde, hvad vi lover - også selv om jeres faste kontaktperson er på ferie!

DEN ENESTE BINDING
VI HAR, ER MADEN OG
DEN EKSTRAORDINÆRE
SERVICE

Vi kender værdien af fleksibilitet. Af at blive hørt i hverdagen. At blive hjulpet. Hurtigt og præcist.

Det er en del af vores DNA. At gøre os umage. At levere ekstraordinær service.

Vi holder hvad vi lover - Og vi har ikke behov for at binde vores kunder

Ønsker vores kunder at stoppe samarbejdet, så er vi fleksible og siger ”på gensyn”. 76,8% af de kunder, der forlader os, vender tilbage igen.
Og de er meget velkomne tilbage.

Så starter vi forfra med et smil, som var det deres første dag.

Vi husker dog deres præferencer. Naturligvis. Alt andet ville jo ikke være ekstraordinært.

Æbler fra Lolle Frugt findes i vores frugtkurve fra Erik plukker det første æble til sæsonen er slut.

Vi sørger gerne for
alt det, som supplerer frokosten

Mælk til køleskabet i kantinen. Kaffe til maskinen. Ketchup til buffeten eller måske den helt særlige te, som de er ekstra glade for i jeres regnskabsafdeling.

Eller maden til mødet eller receptionen.

Vi pakker gerne frugtkurven og gerne med dansk frugt i sæson. Vi kan også sørge for servietter, tandstikker eller måske chokolade til mødelokalerne.

Skal vi servere maden og tage opvasken?

Vi stiller gerne personale til rådighed og skaber det gode værtskab. Rydder af efter frokosten og tager opvasken. Og renser måske kaffemaskinerne eller dækker op til møder. I bestemmer.

Mulighederne er mange. Og vi gør os umage hver gang. I siger bare til.

VIL DU VIDE MERE OM
VORES firmafrokost?

Klar til at opgradere jeres firmafrokost?

Giv os et kald på 43 43 90 40 eller udfyld formularen.

Vi ser frem til at lære jer at kende.